Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.
Początkujący erotoman
<zaczerwienił się i lekko podirytował> Wiedziałem że się w końcu obudzi ^^'
Początkujący erotoman
Aphrodite Pisces napisał:
<zaczerwienił się i lekko podirytował> Wiedziałem że się w końcu obudzi ^^'
<Zrezygnowany, że go nie ma pobiegł szukać go do miasta>
Początkujący erotoman
<otworzył drzwi i wrzasnął> FERIAN!!!!! <ZOBACZYŁ JESZCZE JAK SKRĘCA ZA RÓG>
Początkujący erotoman
Ehhhh. I masz Ci los. Muszę go następnym razem przywiązać do łóżka i zabarykadować drzwi przynajmniej nie będzie biegał jak szalony... ^^'
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
<otworzył drzwi i wrzasnął> FERIAN!!!!! <ZOBACZYŁ JESZCZE JAK SKRĘCA ZA RÓG>
<Nie usłyszał go, pobiegł do centrum handlowego>
Początkujący erotoman
Ja chyba się kiedyś powiesze < powiedział do siebie pod nosem i pokiwał zrezygnowany głową. Spojrzał na zegarek> Molto Puttana! Anglik! < ruszył z miejsca do sali od angielskiego>
Początkujący erotoman
-_-' W takim razie ja poszukam brata. <wyszedł>
Początkujący erotoman
<Wbiegł do pokoju przymknął drzwi i wszedł do łazienki> Ściągnął z siebie spodnie i koszulę i od razu je zaprał. Włożył je do pralki i nastawił pranie> Moja ulubiona koszula. Eh < westchnął przeczesując palcami włosy. Rozebrał się do końca i wszedł pod prysznic. Puścił ciepłą wodę. Zamknął oczy relaksując się w jej cieple.>
Usłyszał telefon leżący na półce. Na moment zamknął wodę. Otworzył kabinę i sięgnął po telefon. Przeczytał smsa i odpisał. Odłożył go z powrotem i zamknął kabinę na nowo puszczając na siebie natrysk>
<Wyszedł i westchnął cicho. W łazience unosił się zapach jego żelu pod prysznic. Przepasał się ręcznikiem na biodrach, wziął telefon i wszedł do pokoju. Podchodząc do szafy położył telefon na stole. Wyjął z szafy nową bieliznę i spodnie. Nałożył je na siebie. Wziął ręcznik leżący na prześle i zaczął suszyć nim włosy. Po chwili wstał i ubrał na siebie białą zapinaną na guziki koszulę. Kilka ostatnich przy szyi zostawił otwartych. Wziął telefon ze stołu i wyszedł>
<Wszedł ubrał nową koszulę i spodnie. Z rozpiętą koszulą wyszedł do kuchni zrobić śniadanie.>
Ostatnio edytowany przez Noamiru (2010-06-17 06:29:22)
Początkujący erotoman
<Wszedł do pokoju i się położył. Był wykończony i jeszcze nie za dobrze się czuł>
Początkujący erotoman
Wstał powoli i postanowił poruszać się trochę. Umył się przebrał i poszedł przejść się po szkole>
Początkujący erotoman
<wszedł z powrotem do pokoju i usiadł przy stole na którym leżała czytana przez niego ostatnio książka ,,Piąta góra" Paula Cohelio.
Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać. - zacytował jeden z fragmentów>
Początkujący erotoman
<zapukał>
Początkujący erotoman
Wejść ałałała < chwycił się za głowę. ,,Za głośno" pomyślał>
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
Wejść ałałała < chwycił się za głowę. ,,Za głośno" pomyślał>
Too jaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Ferian ^^
Początkujący erotoman
Jezuuuu< chwycił się za głowę mocniej> Wejdź.
<Nie słysząc odpowiedzi uznał, że sobie poszedł. Zaczął czytać książkę>