Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.
Początkujący erotoman
<Niewielki pokoik urządzony w greckim stylu z dużym łóżkiem, ogromną garderobą, małym stolikiem i biurkiem>
<wszedł do swojego pokoju padł na łóżko i zasną od razu>
<wstał, wziął kąpiel, ubrał się w coś wygodniejszego i wyszedł z pokoju>
Ostatnio edytowany przez Aphrodite Pisces (2010-05-24 17:10:47)
Początkujący erotoman
<Wleciał z nim do pokoju i zatrzasnął drzwi. Zdyszany oparł się o nie>
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
<Wleciał z nim do pokoju i zatrzasnął drzwi. Zdyszany oparł się o nie>
<wszedł za nim> O co chodzi?
Początkujący erotoman
< nic nie powiedział tylko podszedł do niego i z rumieńcem na twarzy przywarł do jego ciała. Jeszcze oddychał nierówno. Musiał się uspokoić zanim zaczął mówić> Cały dzień my ślałem nad tym ... < złapał znowu oddech> jak to rozwiązać... Jak sprawić, by każde z nas było szczęśliwe , jednak... < jego ręce delikatnie zacisnęły się na jego bluzie. Spojrzał mu w oczy głęboko cały zarumieniony> Yukiego jestem w stanie kochać tylko jak brata , nie jestem w stanie oddać się mu całkowicie... moje serce... moje ciało... mój umysł... pragną ciebie < głos mu się łamał, ostatnie słowa powiedział prawie szeptem>
Początkujący erotoman
<przytulił się do niego> Ja... kocham Cię ale nie mogę mu tego zrobić. <łzy ciekną mu po policzkach> On jest jak mój młodszy brat. Nie wybaczył bym sobie gdybym go zranił.
Początkujący erotoman
< oparł głowę o jego tors, oczy zaszkliły się> Nie jestem w stanie odwzajemnić jego miłości < głos mu zadrżał> Moje ciało, moje serce nie pragnie go tak jak ciebie.... < spojrzał mu głęboko w oczy>
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
< oparł głowę o jego tors, oczy zaszkliły się> Nie jestem w stanie odwzajemnić jego miłości < głos mu zadrżał> Moje ciało, moje serce nie pragnie go tak jak ciebie.... < spojrzał mu głęboko w oczy>
<delikatnie go pocałował> Kocham Cię.
Początkujący erotoman
< pocałunek sprawił, że poczuł dreszcz na całym ciele. Jego ciało, jego serce, wszystko lgnęło do chłopaka. Jego zapach, wzrok, głos wszystko ... kochał go całego. Wplótł palce w jego miękkie włosy. Odwzajemnił jego pocałunek delikatnie go pogłębiając >
Początkujący erotoman
<uśmiechną się ze łzami w oczach> Muszę przeprosić Yoshiego.
Początkujący erotoman
< odszedł od niego i uśmiechnął się lekko> Ja muszę, bynajmniej postaram się mu wytłumaczyć mu jeszcze raz to, co powiedziałem mu w lustrzanej sali. < spojrzał na Aphrodita> Jeśli naprawdę coś do mnie czuje, bądź czuł... < zastanowił się moment opuszczając wzrok> ... to powinienen zrozumieć <spojrzał ponownie na chłopaka z lekkim uśmiechem>
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
< odszedł od niego i uśmiechnął się lekko> Ja muszę, bynajmniej postaram się mu wytłumaczyć mu jeszcze raz to, co powiedziałem mu w lustrzanej sali. < spojrzał na Aphrodita> Jeśli naprawdę coś do mnie czuje, bądź czuł... < zastanowił się moment opuszczając wzrok> ... to powinienen zrozumieć <spojrzał ponownie na chłopaka z lekkim uśmiechem>
Chodźmy.<złapał go za rękę i wyszedł z nim z pokoju do pokoju Yoshiego>
<wrócił do pokoju niewyspany, padł na łóżko i zasną>
<wstał wykąpał się i przebrał po czym wyszedł>
Ostatnio edytowany przez Aphrodite Pisces (2010-05-29 17:45:59)
Początkujący erotoman
<puka nachalnie> Dite-san!!!
Początkujący erotoman
<przemkną się przez korytarz by nikt go nie zobaczył i wszedł szybko do pokoju przebrał się i poszedł coś zjeść>
Początkujący erotoman
<Dotarł do pokoju Dite, położył go do łóżka i przykrył>
Początkujący erotoman
<Szedł w stronę swego pokoju z obrazem od Misakiego. Na moment zatrzymał się przed jego drzwiami. Jego ręka delikatnie spoczęła na ich powierzchni. Już chciał zapukać, jednak w ostatnim momencie wycofał rękę. Westchnął ciężko po czym odszedł do swojego pokoju>