¦wiat, w którym ¿yj± sami mê¿czy¼ni mo¿e byæ na prawde interesuj±cy. Zw³aszcza gdy uczêszczaj± oni do szko³y.
Pocz±tkuj±cy erotoman
Moje plany zawsze skutkuj± ^^ <¶mieje siê>
Ostatnio edytowany przez Aphrodite Pisces (2010-05-30 15:51:46)
Pocz±tkuj±cy erotoman
Aphrodite Pisces napisał:
Moje plany zawsze skutkuj± ^^ <¶mieje siê>
<zastyg³> Plany?
Pocz±tkuj±cy erotoman
Przecie¿ nie przyszed³bym i nie zapuka³ tylko dla tego ¿e chce siê do Ciebie przytuliæ.
Pocz±tkuj±cy erotoman
Przecie¿ nie przyszed³bym i nie zapuka³ tylko dla tego ¿e chce siê do Ciebie przytuliæ.
Dlaczego? <pu¶ci³ go> Chcia³e¶... CHCIA£E¦ SIÊ ZE MNIE PONABIJAÆ?!
Pocz±tkuj±cy erotoman
Wyj±tkowo nie. Chcia³em siê przytuliæ. Po za tym te zdjêcia to kara za kakao w moich w³osach ^^'
Pocz±tkuj±cy erotoman
Wyj±tkowo nie. Chcia³em siê przytuliæ. Po za tym te zdjêcia to kara za kakao w moich w³osach ^^'
... Przestraszy³e¶ mnie... <skwasi³ minke>
Pocz±tkuj±cy erotoman
<u¶miechn± siê> Wyluzuj ^^
Pocz±tkuj±cy erotoman
<u¶miechn± siê> Wyluzuj ^^
Wyluzuj? PRAWIE ZAWA£U DOSTA£EM! ... Ale... Dziêkujê, ¿e siê zainteresowa³e¶... <niepewnie podszed³ i musn±³ jego usta> Widzia³em to na filmach Mizukiego ^^
Pocz±tkuj±cy erotoman
<uderzy³ go z ciasta w twarz> Nigdy nie próbuj tego na mnie..... Tylko na kim¶ kto nie jest Twoim bratem... Ehh. <¶mieje siê> Ale robisz postêpy ^^ Wybaczysz mi teraz muszê i¶æ zaopiekowaæ siê ro¶linkami bardzo schorowanymi zreszt±. ^^' <pobieg³ do kuchni>
Pocz±tkuj±cy erotoman
<Wszed³ i siê rozp³aka³. Po prostu rozp³aka³. By³ w¶ciek³y. Na siebie, na Dite, na Noa i na Totoya, a szczególnie ja siebie> Czym ja jestem?! Nie umiem zaj±æ siê nawet w³asnym bratem?! co ja sobie my¶la³em?! Nic dziwnego, ¿e woli Noê ode mnie... <dosta³ czkawki> Nienawidze siebie... <wzi±³ nó¿ ze stolika i poci±³ sobie rêce. ¿eby bola³o bardziej obla³ je wod± utlenion±> Muszê siê ukaraæ... Muszê siê ukaraæ... <powtarza³ sobie> Jestem najgorszym bratem na ¶wiecie.... najgorszym!! <zasn±³ tak p³acz±c. Poplami³ krwi± po¶ciel>
Pocz±tkuj±cy erotoman
Totoyo napisał:
<zapuka³ cicho do drzwi jego pokoju>
<obudzi³ siê> <spojrza³ na siebie> K-kto tam? P-proszê nie wchod¼, nie chcê, by ktokolwiek mnie teraz zobaczy³...
Ferian... <powiedzia³ s³abo, ledwo stoi na nogach przez gor±czkê> Przepraszam za to, co powiedzia³em...
Pocz±tkuj±cy erotoman
Totoyo napisał:
Ferian... <powiedzia³ s³abo, ledwo stoi na nogach przez gor±czkê> Przepraszam za to, co powiedzia³em...
<spojrza³ w lustro. Nie skupi³ siê ju¿ na tym, co mia³ ukryæ. Nie móg³ go teraz wpu¶ciæ, nie móg³... > Totoyo.. Nie przejmuj siê tym... Jest dobrze... Wróæ do ³ó¿ka... We¼ tabletki, proszê...
Ale.. Ale przyjdziesz do mnie, prawda...? <szepn±³ trzymaj±c siê jego drzwi>