Świat yaoi - szkolne lata

Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.

Ogłoszenie

Obecnie postanawiam zawiesić działalność forum, gdyż jak widać użytkownicy nie raczą się nawet pojawiać a co dopiero pisać. Dlatego na najbliższe kilka dni po prostu zostaje zawieszone.. a po powrocie postaram się nieco uporządkować wszystkich, usuwając tych, którzy przez dłuższy czas się nie odzywali. Dziękuję za uwagę, wasz Administrator.

#496 2010-06-11 21:51:00

Ferian

Początkujący erotoman

Re: Kuchnia

Aphrodite Pisces napisał:

<slodki usmiech> Jakie to slodkie. <tuli brata>

Dziękuję ^^ Ojć, muszę iść! <wybiegł.

Beautiful sunrise in your eyes, Burning like a flame. Beautiful colors inside me Calling out your name!
You came down on me like summer rain. Where is nothing but your love. I can’t explain the shivers I get when you call my name, Painting rainbows on my soul...

#497 2010-06-11 21:53:04

Aphrodite Pisces

Początkujący erotoman

15650320

Ok. <posprzatal i wyszedl>

Ostatnio edytowany przez Aphrodite Pisces (2010-06-11 22:17:53)

#498 2010-06-12 20:23:11

Namara-sama

Słodka owieczka

7653997

Lancelot Sou Terentzo
*szkoła*

Wysiadł z samochodu czekając aż chłopak zrobi to samo. Gdy to już się stało, zamknął pojazd i zerknął na Feriana.
-Pójdziesz sam czy mam iść z tobą? -Spytał opierając się o dach samochodu. Cóż, dla niego to większym wyczynem nie było, z racji wzrostu.

Snuje się niczym zjawa, ogłaszając światu obumarłe tezy, które natrętnie uświadamiają szarość rzeczywistości ludziom jacy wiedzą jeszcze zbyt mało by na stałe usunąć szczęście ze swojego życia...

#499 2010-06-12 20:28:26

Ferian

Początkujący erotoman

Namara-sama napisał:

Lancelot Sou Terentzo
*szkoła*

Wysiadł z samochodu czekając aż chłopak zrobi to samo. Gdy to już się stało, zamknął pojazd i zerknął na Feriana.
-Pójdziesz sam czy mam iść z tobą? -Spytał opierając się o dach samochodu. Cóż, dla niego to większym wyczynem nie było, z racji wzrostu.

Mogę sam, już mi lepiej..

Beautiful sunrise in your eyes, Burning like a flame. Beautiful colors inside me Calling out your name!
You came down on me like summer rain. Where is nothing but your love. I can’t explain the shivers I get when you call my name, Painting rainbows on my soul...

#500 2010-06-12 20:30:41

Namara-sama

Słodka owieczka

7653997

Lancelot Sou Terentzo
*szkoła*

-Na pewno? -Spytał, idąc już w stronę szkoły.
-Jeśli tak, to ja pójdę do dyrektora zanieść twoją receptę. To też do jego obowiązków należy, przynajmniej póki nie ma pielęgniarza w szkole. -Powiedział chyba już drugą część sam do siebie mówiąc.

/zmiana tematu/

Ostatnio edytowany przez Namara-sama (2010-06-12 20:36:04)

Snuje się niczym zjawa, ogłaszając światu obumarłe tezy, które natrętnie uświadamiają szarość rzeczywistości ludziom jacy wiedzą jeszcze zbyt mało by na stałe usunąć szczęście ze swojego życia...

#501 2010-06-12 20:34:10

Ferian

Początkujący erotoman

Namara-sama napisał:

Lancelot Sou Terentzo
*szkoła*

-Na pewno? -Spytał, idąc już w stronę szkoły.
-Jeśli tak, to ja pójdę do dyrektora zanieść twoją receptę. To też do jego obowiązków należy, przynajmniej póki nie ma pielęgniarza w szkole. -Powiedział chyba już drugą część sam do siebie mówiąc.

<przytaknął. Poszedł coś sobie zjeść, gdy skończył poszedł wolno do pokoi>

#502 2010-06-13 19:25:25

Kaoru-sama

Administrator

Nobuo Shimanouchi
*kuchnia*

Blondyn wchodząc do pomieszczenia, rozejrzał się można by powiedzieć zafascynowany. Jego rodzinna kuchnia w porównaniu do tej była malusieńka. Chyba będzie musiał się przyzwyczaić teraz do tych klimatów.' Z tą zabawną myślą podszedł do lodówki szukając w niej czegoś na ząb, szczerze mówiąc zgłodniał.

#503 2010-06-13 19:34:06

Maho

Niewiniątko

5629864

Troy Rex Forte
*Kuchnia*

Stał patrząc na czajnik w jakim się gotowała woda.
Podszedł do niego z słuchawkami na uszach i westchnąwszy cicho zalał sobie kawę w kubku.
Jakoś sporo ludzi się namnożyło w niej.
Lekko się skrzywił po czym poprawił słuchawki na uszach jakie czas wygrywały dość ostre dźwięki zagłuszając rozmowy.
Co do jasnowłosego nauczyciela..odezwał się czy nie..już go to nie interesowało.
Jak gdyby nigdy nic podszedł do stołu i usiadł w kącie na krześle nogi na nim kładąc i w dłoniach trzymając kubek.
I tak siedział muzyki słuchając.

Ignorancja ludzka to mnie co chwilę powala...

#504 2010-06-13 19:59:28

Kaoru-sama

Administrator

Nobuo Shimanouchi
*kuchnia*

Co prawda jako w pewnym stopniu nauczyciela interesować go zachowanie ucznia powinno, jednak doskonale wiedział jak to jest siedzieć w szkole. Przecież i on dawniej się uczył. Ech, dobre czasu.. dobre. Z delikatnym uśmiechem zabrał jakiś jogurt, po czym zamknął lodówkę. Wyciągnąwszy jeszcze łyżeczkę spokojnie wyszedł z pomieszczenia. Posiłek skonsumuje po drodze.

/zt/

#505 2010-06-13 20:14:03

Namara-sama

Słodka owieczka

7653997

Thierry Galen DeLa Durche
*kuchnia*

Spojrzał na chłopaka jaki go zignorował. Brwi zmarszczył po czym tym razem on wstawił wodę na gaz.
Odczekał chwilę, puki woda się nie zagotowała i zrobił sobie herbaty siadając z nią na stołku.
Siedział i siedział... aż w końcu westchnął i podszedł do chłopaka, siadając obok niebieskowłosego.
Zdjął mu z uszu słuchawki nieco na chama.
-Wypada odpowiedzieć jak ktoś coś do ciebie mówi. A przynajmniej posłuchać. -Powiedział obojetnie, popijając herbatę.

#506 2010-06-13 20:29:34

Maho

Niewiniątko

5629864

Troy Rex Forte
*Kuchnia*

Spojrzał nieco zirytowany iż miał ktoś czelność go dotknąć.
-Ta...i co...? -zapytał jakoś tak bez jakiejkolwiek chęci po czym dodał jeszcze-Poza tym słucham.
Nie miał najmniejszej ochoty się zapoznawać z mężczyzną.Zwłaszcza że ten zapewne jest nauczycielem.
-T-Rex...-obojętnie powiedział i napił się kawy w bok już patrząc.
Od kiedy pamięta nie potrafił rozmawiać z ludźmi więc zapewne rozmowa nie potrawa dłużej jak 5 minut.

#507 2010-06-13 20:34:20

Namara-sama

Słodka owieczka

7653997

*kuchnia*

Spojrzał na niego i upił kolejny łyk herbaty.
-I to że powinno się ciebie kultury trochę nauczyć. -Powiedział po czym brew uniósł.
-T-Rex? ... No na Dinozaura to ty nie wyglądasz -Machnął ręką jakby od niechcenia. Upił kolejny łyk herbaty, nadal z rażącą obojętnością.
-a na tyranozaura to już na pewno. -dodał tym razem już patrząc na chłopaka. Poprawił okulary, coby te mu sie z nosa nie zsunęły.

#508 2010-06-13 20:48:31

Maho

Niewiniątko

5629864

Troy Rex Forte
*Kuchnia*

Zmierzył niebieskimi oczyma mężczyznę jednak nie odezwał się.
Przez chwilę milczał.
-Ale jestem wyższy niż ty...-zauważył kpiącym tonem bo i innego używać nie potrafił.
A skąd wiedział?A stąd iż zwracał uwagę na wiele rzeczy nawet jeśli wydawało się ludziom iż nic a nic go to nie obchodziło. A jasnowłosy stał przecież i mijał go w gabinecie.
-I nie mnie wybierać przezwiska...Tak mnie wyzwali....i tak zostało...-powiedział beznamiętnie po czym znów napił się kawy. I tym razem wzrok utkwił w kubku.
-Zachowuję się tyle ile trzeba...ie znam cię i nie muszę być miły.-stwierdził patrząc na kubek.
Znów założył słuchawki po czym zerknął na nauczyciela. I tak patrzył mętnym wzrokiem.

#509 2010-06-13 20:57:41

Namara-sama

Słodka owieczka

7653997

*kuchnia*

-Jak będziesz taki niemiły, to też nikogo nie poznasz. Takie błędne koło, wiesz? -Powiedział i brwi zmarszczył lekko gdy ten znowu słuchawki na uszy założył.
No naprawdę, niedługo coś zrobi chyba temu chłopakowi.
Upił łyk herbaty i odetchnął cicho, bo i ten napój go uspokajał zazwyczaj.
-I lepiej to zdejmij bo niedługo te słuchawki stracisz raz na zawsze. -Oznajmił spokojnie, popijając sobie w najlepsze herbatki.
Znowu poprawił okulary. Coś ostatnio często mu z nosa spadały, a to też się nie podobało białowlosemu.

#510 2010-06-13 21:33:00

Maho

Niewiniątko

5629864

Troy Rex Forte
*Kuchnia*

Patrzył cały czas na swojego rozmówcę po czym napił się kawy.
Jakoś nie robiły na nim jego słowa wrażenia.
-Nie poznam, to nie poznam...Lepiej dla reszty...-przyznał i uśmiechnął się ironicznie.
-Stracę raz na zawsze? A co skonfiskujesz mi je "panie władza"...?-zaśmiał się sarkastycznie i głośniej podkręcił słuchawki nadal z uśmiechem gapiąc się na mężczyznę.

Stopka forum

RSS