Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.
Początkujący erotoman
<uśmiechną się> Υποσχεθήκατε μου μια εικόνα. Να θυμάστε; Είμαι ευτυχής που θέτουν για την εικόνα και εσείς απόψε.
Początkujący erotoman
Έτσι είχα μια ζωντανή μοντέλο? < spojrzał mu w oczy> Δεν μπορώ να περιμένω < powiedział puszczając oczko>
Początkujący erotoman
<delikatnie zagryzł wargę> Σ 'αγαπώ
Początkujący erotoman
<uśmiechnął się delikatnie wolno pochylając się w jego kierunku> Ti amo troppo < powiedział po czym delikatnie go pocałował>
Początkujący erotoman
<odwzajemnił pocałunek> Jesteś słodziutki. A teraz powiedz mi co to znaczyło bo nie wiem ^^ <uśmiechną się szeroko>
Początkujący erotoman
<zaśmiał się cicho> Ja ciebie też < powiedział z lekkim rumieńcem>
<wszedł ze spuszczoną głową i zauważył ich dopiero po chwili> Um.. G-gomen, już wychodzę... <odwrócił się w stronę wyjścia>
Początkujący erotoman
Jesteś śliczny i wspaniały wiesz. <wpatruje się w niego>
Początkujący erotoman
Totoyo napisał:
<wszedł ze spuszczoną głową i zauważył ich dopiero po chwili> Um.. G-gomen, już wychodzę... <odwrócił się w stronę wyjścia>
Chcesz , to zostań < powiedział z uśmiechem> A właściwie , to mam do ciebie pytanie. Nie spotkałem cię i zapomniałem> ^^
Aphrodite Pisces napisał:
<lekko się zarumienił> Είμαι τόσο της μητέρας < wystawił język> ;p
Ostatnio edytowany przez Noamiru (2010-05-28 13:43:59)
<oparł się o framugę drzwi i stara się zasiązać spowrotem bandaż na szyi, żeby nie było mu widać szwów> Słucham...?
Początkujący erotoman
<Wstał wolno i podszedł do niego. Pomógł mu w miarę prosto zawiązać bandaż> Nie napastował cię więcej? Martwiłem się o to cały dzień < zapytał z troską w głosie>
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
Totoyo napisał:
Chcesz , to zostań < powiedział z uśmiechem> A właściwie , to mam do ciebie pytanie. Nie spotkałem cię i zapomniałem> ^^
Aphrodite Pisces napisał:
<lekko się zarumienił> Είμαι τόσο της μητέρας < wystawił język> ;p
<delikatnie złapał zębami jego język i zaczął chichotać>
Początkujący erotoman
< odsunął go od siebie i z wielkim rumieńcerm na twarzy zakrył sobie usta> Pervertito < powiedział cicho>
Początkujący erotoman
Ej! <delikatnie uderzył go w ramię> To zrozumiałem! <zaczął się śmiać>
Początkujący erotoman
<spojrzał na niego, po czym opuścił dłoń i zaczął się śmiać> No i znowu zrozumiałeś a ponoć nie znasz włoskiego. Chyba przestanę ci wierzyć < puścił oczko>