¦wiat yaoi - szkolne lata

¦wiat, w którym ¿yj± sami mê¿czy¼ni mo¿e byæ na prawde interesuj±cy. Zw³aszcza gdy uczêszczaj± oni do szko³y.

Ogłoszenie

Obecnie postanawiam zawiesiæ dzia³alno¶æ forum, gdy¿ jak widaæ u¿ytkownicy nie racz± siê nawet pojawiaæ a co dopiero pisaæ. Dlatego na najbli¿sze kilka dni po prostu zostaje zawieszone.. a po powrocie postaram siê nieco uporz±dkowaæ wszystkich, usuwaj±c tych, którzy przez d³u¿szy czas siê nie odzywali. Dziêkujê za uwagê, wasz Administrator.

#136 2010-06-28 15:08:39

Kaoru-sama

Administrator

Re: Gabinet

-Przepraszam ch³opcy ale to mnie przerasta, na ospê pomaga ta ma¶æ a co do Ciebie ch³opcze..
Zerkn±³ w stronê drugiego go¶cia. Tak, dopiero niedawno go zauwa¿y³, ale przypadku z takim schodzeniem skóry jeszcze nie spotka³, wiêc w sumie.. niewiele tutaj móg³ zdzia³aæ.
-Po prostu id¼ do lekarza rodzinnego, ja nie jestem od powa¿nych chorób. Z reszt± odchodzê z pracy.
I to powiedziawszy spakowa³ wszystkie swoje rzeczy. Uk³oni³ siê w po¿egnaniu i wyszed³ z gabinetu. Po drodze oczywi¶cie wst±pi³ do gabinetu daj±c swoje wypowiedzenie i po prostu ze szko³y wyszed³. Jego praca jako pielêgniarza dobieg³a koñca.. po prostu.

#137 2010-06-28 15:12:25

Totoyo

Pocz±tkuj±cy erotoman

9779870
SkÄ…d: ..

A.. Ale ja chcia³em tylko jak±¶ ma¶æ .. Na oparzenia... To od s³oñca... <powiedzia³ g³upio wiedz±c, ¿e i tak pielêgniarz go nie s³yszy>

Totoyo Mizao uczeñ  / uke  /  zajêty
Toshiro Yakuza nauczyciel muzyki  /  seme  /  wolny
Hoshi Mitsubishino pielêgniarz   /  seme|uke  /  wolny

#138 2010-06-28 15:21:08

Ferian

Pocz±tkuj±cy erotoman

Totoyo napisał:

A.. Ale ja chcia³em tylko jak±¶ ma¶æ .. Na oparzenia... To od s³oñca... <powiedzia³ g³upio wiedz±c, ¿e i tak pielêgniarz go nie s³yszy>

<zabra³ ma¶æ i wyszed³ siê wyk±paæ>

Beautiful sunrise in your eyes, Burning like a flame. Beautiful colors inside me Calling out your name!
You came down on me like summer rain. Where is nothing but your love. I can’t explain the shivers I get when you call my name, Painting rainbows on my soul...

#139 2010-06-28 15:22:30

Totoyo

Pocz±tkuj±cy erotoman

9779870
SkÄ…d: ..

<wyszed³ ze spuszczon± g³ow±>

Totoyo Mizao uczeñ  / uke  /  zajêty
Toshiro Yakuza nauczyciel muzyki  /  seme  /  wolny
Hoshi Mitsubishino pielêgniarz   /  seme|uke  /  wolny

Stopka forum

RSS