Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.
Początkujący erotoman
Wijące się po całym kompleksie ogromnego parku ścieżki położone między wysokimi drzewami.
Początkujący erotoman
<Maluje coś na łonie natury. Nie wziął jednak farb...>
Początkujący erotoman
<Szedł w kierunku miasta a najkrótsza droga do niego prowadziła przez park. Pogoda była piękna, nie żałował, że poszedł się przejść. Westchnął głośno z uśmiechem na twarzy. nagle spojrzał w bok> Hm? < cofnął się o kilka kroków> Ferian? < powiedział głośniej. Chyba on siedział pod drzewem>
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
<Szedł w kierunku miasta a najkrótsza droga do niego prowadziła przez park. Pogoda była piękna, nie żałował, że poszedł się przejść. Westchnął głośno z uśmiechem na twarzy. nagle spojrzał w bok> Hm? < cofnął się o kilka kroków> Ferian? < powiedział głośniej. Chyba on siedział pod drzewem>
<Maczał palce w różnych rzeczach. Rozmokniętej glinie, piasku, i... rozcięciu na swojej ręce. Maluje coś . Widocznie Noa nie usłyszał>
Ostatnio edytowany przez Ferian (2010-06-13 09:08:24)
Początkujący erotoman
<Sam się zastanawiał czy ma mu przeszkadzać. Po chwili zdecydował się podejść> Dzień dobry < uśmiechnął się szeroko stojąc niedaleko niego>
Początkujący erotoman
Ohayo Noa-kun! <odwrócił się do niego odsłaniając obraz> Co tu robisz?
Początkujący erotoman
Musiałem się wyrwać ze szkoły < powiedział trzymając dłonie w kieszeniach. Po chwili jedną z nich uniósł i przejechał sobie po karku> Zaczęło się tam dla mnie robić zbyt duszno < zaśmiał się>
Poza tym nie miałem okazji jeszcze być w mieście więc skoro mam okazję < spojrzał na obraz. Podszedł bliżej i pochylił się delikatniej bacznie się mu przyglądając>
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
Musiałem się wyrwać ze szkoły < powiedział trzymając dłonie w kieszeniach. Po chwili jedną z nich uniósł i przejechał sobie po karku> Zaczęło się tam dla mnie robić zbyt duszno < zaśmiał się>
Poza tym nie miałem okazji jeszcze być w mieście więc skoro mam okazję < spojrzał na obraz. Podszedł bliżej i pochylił się delikatniej bacznie się mu przyglądając>
Cos z nim nie tak...?
Początkujący erotoman
Nie wszystko gra... niby ekspresjonizm, niby impresja... Podoba mi się. ^^
Początkujący erotoman
Nazwałem go "Morderstwo" <uśmiech>
Początkujący erotoman
<Lekko się wzdrygnął i zastanowił czy to aby nie aluzja do ostatniej sytuacji> No, mocna nazwa <miał lekko poddenerwowany wyraz twarzy. Zaśmiał się nerwowo> ^^"
<odebrał smsa, przeczytał go i westchnął.Schował go z powrotem>
Ostatnio edytowany przez Noamiru (2010-06-13 11:00:06)
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
<Lekko się wzdrygnął i zastanowił czy to aby nie aluzja do ostatniej sytuacji> No, mocna nazwa <miał lekko poddenerwowany wyraz twarzy. Zaśmiał się nerwowo> ^^"
<odebrał smsa, przeczytał go i westchnął.Schował go z powrotem>
Coś.. Nie tak?
Początkujący erotoman
Nie < uśmiechnął się znowu> Wsztystko gra < przeciągnął się> No... a właśnie miałem iść rozejrzeć się po mieście... Idziesz ze mną czy zostajesz? < spojrzał na niego>
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
Nie < uśmiechnął się znowu> Wsztystko gra < przeciągnął się> No... a właśnie miałem iść rozejrzeć się po mieście... Idziesz ze mną czy zostajesz? < spojrzał na niego>
Mogę iść... <Zawinął ranę na ręce jakąś szmatą>
Początkujący erotoman
Ferian napisał:
Noamiru napisał:
Mogę iść... <Zawinął ranę na ręce jakąś szmatą>
<spojrzał na niego. Wyjął z kieszeni swoją chustkę i podszedł do niego> daj, będzie się lepiej trzymać < zdjął szmatę i zawinął rękę w czysty materiał. Po chwili wstał i zdecyodwał się. Wyjął telefon i dopisał>
Ostatnio edytowany przez Noamiru (2010-06-13 11:41:23)