Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.
Początkujący erotoman
Tu można kupić każdy ciuch. Są tu marki dobre i mało znane, ale też przegląd kolekcji projektantów od Morgana do Armaniego czy Gucciego.
Początkujący erotoman
<Biega po całym sklepie i wrzeszczy jak głupi> DIIIITEEEE!!!!!!!!!!!!!!
Początkujący erotoman
<wszedł, podszedł do brata i zasadził mu kopa w cztery litery> Musisz tak hałasować?
Początkujący erotoman
Aphrodite Pisces napisał:
<wszedł, podszedł do brata i zasadził mu kopa w cztery litery> Musisz tak hałasować?
<spojrzał na niego, najpierw przerażony, potem wściekły. Zwymyślał go ostro od nieodpowiedzialnych, nakrzyczał, że się martwił ostatecznie wybuchnął jeszcze większym płaczem i uciekł wpadając po fontanny. Wygramolił się i uciekł<
Początkujący erotoman
Ehhhh. A było wsiąść do pociągu i stąd odjechać -_-' <wyszedł>
Początkujący erotoman
No dobra < rozejrzał się dookoła> Gotowy na zmianę garderoby? < uśmiechnął się szeroko>
Początkujący erotoman
<wszedł> Czas by wypróbować kartę <śmieje się>
Początkujący erotoman
Ferian rozglądaj się za czymś ślicznym ^^
Ale tu wszystko jest albo za krótkie (patrz. bluzka) Albo ciśnie w kroku... (patrz spodnie) O! A może to?!
Początkujący erotoman
Będziesz wyglądał jak dziewczyna. ^^' U Ale jak jest w niebieskich kwiatkach to może ja sobie kupie xD <śmieje się>
Początkujący erotoman
<zaśmiał się pod nosem> Taaa, to może od razu przejdźmy do działu z damską bielizną co> No skoro już na sukienki nas wzięło < ogląda koszulę na manekinie>
Początkujący erotoman
Bielizna później xD <ma radochę z zakupów, złapał parę rzeczy i wbiegł do przebieralni>
Początkujący erotoman
Bielizna później xD <ma radochę z zakupów, złapał parę rzeczy i wbiegł do przebieralni>
<jakoś mu sie nic nie podoba>
Początkujący erotoman
<wyszedł z przymierzalni> Wyglądam okropnie prawda?
Początkujący erotoman
Ferian < gdy ten się odwrócił rzucił w niego 3 parami spodni i kilkoma bluzami> Przymierz ^^
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
Ferian < gdy ten się odwrócił rzucił w niego 3 parami spodni i kilkoma bluzami> Przymierz ^^
Em.. ... <szepnął mu do ucha> A te spodnie mi mojego nie zgniota?