Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.
Początkujący erotoman
<Wszedł do środka. Chyba przeczytali w jego podaniu, że uwielbia włoskie akcenty, gdyż taki wytrój miał pokój. Obszerna biblioteczka zawierała podręczniki , ulubione poezje i powieści kryminalne> No, to rozumiem < z uśmiechem opadł na obszerne łóżko z bordową pościelą> Ciekawe, kto mieszka naprzeciw. Eh sprawdzę potem, ale najpierw...
<wziął prysznic, 12 godzin jazdy do nowej szkoły zmęczyły go, wtaszczył swoje rzeczy do pokoju i położył się spowrotem . Zasnął z uśmiechem na ustach>
<Obudziło go burczenie w w brzuchu>Ehehe, tak jakby to już prawie 15 godzin jak nic nie miałem w ustach ^^"<powiedział sam do siebie>
<wrócił z jabłkiem w zębach i usiadł na parapecie swego okna wyglądając za nie>
Ostatnio edytowany przez Noamiru (2010-05-25 13:33:11)
Niewiniątko
<zapukał do jego pokoju czekając na pozwolenie wejścia>
Początkujący erotoman
Wejdź <zdziwiło go i ucieszyło, że w końcu ktoś się pojawił>
Niewiniątko
<wszedł nieco speszony i zamknął za sobą drzwi>
Witaj. Jestem Edward.
<wyciągnął do niego rękę>
Początkujący erotoman
Ja Noamiru <przełknął ostatni gryz jabłka i z usmiechem uścisnał mu dłoń> Mów mi Noa ^^. No w końcu straciłem przeświadczenie, że to miejsce jest wyludnione <śmiech>
Niewiniątko
Miło poznać.
<uśmiechnął się>
Właściwie nie jest to odludnione miejsce, no ale wiesz... Niektórzy jeszcze w szkołach siedzą albo w pracy, albo nie mogą wejść.
Bo w sumie mało nas tu nie jest.
<lekko się zaśmiał>
Początkujący erotoman
Hehe. Tego się akurat domyśliłem. Tylko wiesz... wszedłem tu... w portierni pusto, w Biblio pusto... w pokojach pusto... można snuć różne domysły ^^.
Wracam za godzinę ^^
Niewiniątko
A jakie na przykład?
Bo ja to tam nie wiem. xd
Ja to sobie narazie idę gdzieś.
Jak wrócisz, to tu odpisz to ja przyjdę znów^^
Bywaj. ; D
<wyszedł i zamknął za sobą drzwi>
Ostatnio edytowany przez Ed Elric (2010-05-25 14:01:50)
Początkujący erotoman
No dobra jestem ^^.
Hm dla przkładu początkowo niby wszystko mi się zgadza a tu za chwilę patrzę szkoła niby ta, adres się zgadza, tylko gdzie są wszyscy... Coś nie gra. Pomyliłem miesiące? Nie to miejsce? Ewakuowano szkołę? Wszyscy gdzieś pojechali? Pomyliłem kraje? ^^". No teraz kiedy wiem, że ktoś tu jest od razu mi ulżyło <zaśmiał się i usiadł na łóżku>
Słodka owieczka
Itsuki przechadzając się po szkolnych korytarzach zauważył otworzone drzwi i... właściciela w środku. Uśmiechnął się nieco sadystycznie sam do siebie po czym rzucił w jego kierunku swój nożyk. Powolnym i zarazem dumnym krokiem wszedł do jego pokoju.
-Konnichi wa~
Początkujący erotoman
Miłe powitanie ^^ <mówiąc to z ciągłym uśmiechem przechylił głowę w bok a nóż utkwił w ścianie>
Słodka owieczka
Podszedł bliżej uczniaka i zebrał małą kępkę włosów.
-Ah... będę mógł Cię sklonować... Nieźle, ne?
Schował to do kieszeni i siadł obok niego.
-Kamiyama Itsuki. Twój nauczyciel od sztuki...
-"Kuso. To się rymuje.''
Początkujący erotoman
Itsuki. napisał:
Podszedł bliżej uczniaka i zebrał małą kępkę włosów.
-Ah... będę mógł Cię sklonować... Nieźle, ne?
Schował to do kieszeni i siadł obok niego.
-Kamiyama Itsuki. Twój nauczyciel od sztuki...
-"Kuso. To się rymuje.''
<Uśmiechnął się unosząc brew do góry>. Więc Istuski-san jestem Noamiru. < wyciągnął dłoń w jego kierunku>
Słodka owieczka
-Nie mów Itsuki-san tylko Itsuki-sensei...'''
Skinął jedynie lekko głową.
Początkujący erotoman
Zapamiętam <szeroki uśmiech> ^^