Świat yaoi - szkolne lata

Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.

Ogłoszenie

Obecnie postanawiam zawiesić działalność forum, gdyż jak widać użytkownicy nie raczą się nawet pojawiać a co dopiero pisać. Dlatego na najbliższe kilka dni po prostu zostaje zawieszone.. a po powrocie postaram się nieco uporządkować wszystkich, usuwając tych, którzy przez dłuższy czas się nie odzywali. Dziękuję za uwagę, wasz Administrator.

#76 2010-06-21 08:17:03

Totoyo

Początkujący erotoman

9779870

Re: Archiwum

Toshiro Yakuza

Oprowadził cię już ktoś? <patrzy na chłopaka z uśmiechem>

Totoyo Mizao uczeń  / uke  /  zajęty
Toshiro Yakuza nauczyciel muzyki  /  seme  /  wolny
Hoshi Mitsubishino pielęgniarz   /  seme|uke  /  wolny

#77 2010-06-21 08:21:51

Namara-sama

Słodka owieczka

7653997

Christian Nimitero
*archiwum*

-Nie. Poznałem już rozkład budynku. -Powiedział po czym zerknął na książkę trzymaną w rękach.
Nawet jakby chciał to na miejsce jej nie odłoży... nie ma takiej szansy. Westchnął bezgłośnie i spojrzał na nauczyciela. Nie chciał wdawać się w rozmowę... Ale skoro już to się stało, to trudno.
-Jakiego przedmiotu pan uczy? -Spytał nagle.

Snuje się niczym zjawa, ogłaszając światu obumarłe tezy, które natrętnie uświadamiają szarość rzeczywistości ludziom jacy wiedzą jeszcze zbyt mało by na stałe usunąć szczęście ze swojego życia...

#78 2010-06-21 08:31:19

Totoyo

Początkujący erotoman

9779870

Toshiro Yakuza

Muzyki. <zerknął na książkę> Pomóc ci?

Ostatnio edytowany przez Totoyo (2010-06-21 08:31:38)

Totoyo Mizao uczeń  / uke  /  zajęty
Toshiro Yakuza nauczyciel muzyki  /  seme  /  wolny
Hoshi Mitsubishino pielęgniarz   /  seme|uke  /  wolny

#79 2010-06-21 13:18:30

Namara-sama

Słodka owieczka

7653997

Christian Nimitero
*archiwum*

-Nie trzeba. -Odpowiedział po czym książkę również na kolanach sobie położył.
Podjechał do drugiego regału przeglądając kilka książek.

Snuje się niczym zjawa, ogłaszając światu obumarłe tezy, które natrętnie uświadamiają szarość rzeczywistości ludziom jacy wiedzą jeszcze zbyt mało by na stałe usunąć szczęście ze swojego życia...

#80 2010-06-21 13:19:24

Ferian

Początkujący erotoman

<wszedł> <spojrzał na ucznia na wózku> C-co Ci się stało..? <nigdy nie widział człowieka na wózku>

Beautiful sunrise in your eyes, Burning like a flame. Beautiful colors inside me Calling out your name!
You came down on me like summer rain. Where is nothing but your love. I can’t explain the shivers I get when you call my name, Painting rainbows on my soul...

#81 2010-06-21 13:38:27

Namara-sama

Słodka owieczka

7653997

Christian Nimitero
*archiwum*

Spojrzał na chłopaka niczym na kompletnego idiotę.
-w tym momencie jak widzisz nic. -Oznajmił tylko, włosy za ucho odgarniając... Co jak co, ale kiedy ktoś mu z takim pytaniem wyskakuje to niestety.
Jeszcze na dodatek zamiast dzień dobry... Cóż, niby powiedział prawdę. W tym momencie już nic mu nie jest.
A to że kiedyś stało się coś przez co teraz jest jak jest... to już inne pytanie chłopak musiałby zadać żeby jakąkolwiek odpowiedź od niebieskowłosego uzyskać.

#82 2010-06-21 13:40:42

Ferian

Początkujący erotoman

Namara-sama napisał:

Christian Nimitero
*archiwum*

Spojrzał na chłopaka niczym na kompletnego idiotę.
-w tym momencie jak widzisz nic. -Oznajmił tylko, włosy za ucho odgarniając... Co jak co, ale kiedy ktoś mu z takim pytaniem wyskakuje to niestety.
Jeszcze na dodatek zamiast dzień dobry... Cóż, niby powiedział prawdę. W tym momencie już nic mu nie jest.
A to że kiedyś stało się coś przez co teraz jest jak jest... to już inne pytanie chłopak musiałby zadać żeby jakąkolwiek odpowiedź od niebieskowłosego uzyskać.

<chyba zrozumiał swój błąd> P-przepraszam... Ja... Nigdy nie widziałem, żeby ktoś jeździł na wózku. Mój brat mi opowiadał, że są takie osoby na świecie... <zakłopotany> Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem...

Beautiful sunrise in your eyes, Burning like a flame. Beautiful colors inside me Calling out your name!
You came down on me like summer rain. Where is nothing but your love. I can’t explain the shivers I get when you call my name, Painting rainbows on my soul...

#83 2010-06-21 13:46:15

Namara-sama

Słodka owieczka

7653997

Christian Nimitero
*archiwum*

-Większość osób na świecie nigdy nie widziała. -Oznajmił po czym wyciągnął jakąś książkę z półki. Oczywiście, z niższej półki, do której sięgał.
-Nie nie uraziłeś. -Powiedział kartkując strony, po czym ową książkę spowrotem odłożył. Nie przyda mu się ni w ząb.
-Poza tym, chyba już raz mnie widziałeś jak wpadłeś tutaj drąc się wniebogłosy... -Dodał odwracając się lekko w tył bo i wydało mu się że dojrzał jakiś ciekawy tytuł.

Ostatnio edytowany przez Namara-sama (2010-06-21 13:47:28)

#84 2010-06-21 13:48:40

Ferian

Początkujący erotoman

Namara-sama napisał:

Christian Nimitero
*archiwum*

-Większość osób na świecie nigdy nie widziała. -Oznajmił po czym wyciągnął jakąś książkę z półki. Oczywiście, z niższej półki, do której sięgał.
-Nie nie uraziłeś. -Powiedział kartkując strony, po czym ową książkę spowrotem odłożył. Nie przyda mu się ni w ząb.
-Poza tym, chyba już raz mnie widziałeś jak wpadłeś tutaj drąc się wniebogłosy... -Dodał odwracając się lekko w tył bo i wydało mu się że dojrzał jakiś ciekawy tytuł.

Wybacz, nie zwróciłem uwagi.. Jeśli to było wczoraj, to mój przyjaciel i bliski przyjaciel mojego brata bardzo się rozchorował... Trochę spanikowałem... Pomóc Ci?

#85 2010-06-21 13:55:31

Namara-sama

Słodka owieczka

7653997

Christian Nimitero
*archiwum*

-Nie, dziękuje. -Oznajmił i oparł się o oparcie wózka.
Kolejna osoba... w sumie nie spodziewał się że tak będzie, ale cóż. Było przeciwnie jak myślał.
Raczej miał wrażenie że każdy będzie go unikał, a tu każdy jest aż tak litościwy.
Odetchnął kilkakrotnie po czym zerknął znowu na książki. I znowu zaczął je przebierać nieco smętnie.

#86 2010-06-21 13:58:15

Ferian

Początkujący erotoman

Namara-sama napisał:

Christian Nimitero
*archiwum*

-Nie, dziękuje. -Oznajmił i oparł się o oparcie wózka.
Kolejna osoba... w sumie nie spodziewał się że tak będzie, ale cóż. Było przeciwnie jak myślał.
Raczej miał wrażenie że każdy będzie go unikał, a tu każdy jest aż tak litościwy.
Odetchnął kilkakrotnie po czym zerknął znowu na książki. I znowu zaczął je przebierać nieco smętnie.

Nie da się nic zrobić, byś chodził?

#87 2010-06-21 14:02:56

Namara-sama

Słodka owieczka

7653997

Christian Nimitero
*archiwum*

Spojrzał na chłopaka po czym brwi zmarszczył. Nie zdenerwować się...
Przede wszystkim. Choć takie pytania są nad wyraz irytujące, nie można się wściec.
-A nie uważasz, że gdyby dało się coś zrobić to właśnie bym to próbował załatwić a nie siedział w bibliotece jakiejś szkoły? -Spytał o dziwo spokojnym tonem. Nie marszczył już brwi, nie złościł się. Już mu było wszystko obojętne. Co chłopak powie o co spyta... nie ma znaczenia.

#88 2010-06-21 14:04:22

Ferian

Początkujący erotoman

Namara-sama napisał:

Christian Nimitero
*archiwum*

Spojrzał na chłopaka po czym brwi zmarszczył. Nie zdenerwować się...
Przede wszystkim. Choć takie pytania są nad wyraz irytujące, nie można się wściec.
-A nie uważasz, że gdyby dało się coś zrobić to właśnie bym to próbował załatwić a nie siedział w bibliotece jakiejś szkoły? -Spytał o dziwo spokojnym tonem. Nie marszczył już brwi, nie złościł się. Już mu było wszystko obojętne. Co chłopak powie o co spyta... nie ma znaczenia.

Bo wiesz, pomyślałem, że może nie masz pieniędzy i... No wiesz... Ja bym Ci chętnie pomógł, gdybym mógł.

#89 2010-06-21 14:10:42

Namara-sama

Słodka owieczka

7653997

Christian Nimitero
*archiwum*

Spojrzał na chłopaka brew unosząc.
-Pieniędzy mam dosyć, nie potrzebuje takiej pomocy. -Powiedział po czym spojrzał w dół słysząc dzwoniący telefon. Wyjął go po czym odebrał.
-Tak...? Tak. Rozumiem... Dobrze. Do widzenia. -Jak zwykle westchnął cicho powracając znowu mętnym wzrokiem do książek.

Ostatnio edytowany przez Namara-sama (2010-06-21 14:15:54)

#90 2010-06-21 14:13:11

Ferian

Początkujący erotoman

Namara-sama napisał:

Christian Nimitero
*archiwum*

Spojrzał na chłopaka brew unosząc.
-Pieniędzy mam dosyć, nie potrzebuje takiej pomocy. -Powiedział po czym spojrzał w dół słysząc dzwoniący telefon. Wyjął go po czym odebrał.
-Tak...? Tak. Rozumiem... Dobrze. Do widzenia. -[i]Jak zwykle[/b] westchnął cicho powracając znowu mętnym wzrokiem do książek.

Chcesz czekoladkę? <podał mu tabliczkę połamaną na kawałki> Weź.

Stopka forum

RSS