Świat, w którym żyją sami mężczyźni może być na prawde interesujący. Zwłaszcza gdy uczęszczają oni do szkoły.
Początkujący erotoman
<Schował się między pułkami>
Początkujący erotoman
<Szukał go> Martwił się, aż w końcu trafił do Biblioteki> Ferian jesteś tu? Wybacz mi oni nie chcieli powiedzieć nic złego.... < rozglądał się między regałami>
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
<Szukał go> Martwił się, aż w końcu trafił do Biblioteki> Ferian jesteś tu? Wybacz mi oni nie chcieli powiedzieć nic złego.... < rozglądał się między regałami>
A-ale.. C-co oni robili?! O-o czym oni mówili?! <domyślał się, ale chciał, żeby to nie była prawda>
Początkujący erotoman
<Westchnął> To nie ważne ... proszę cię wyjdź. Tu ich nie ma. Zaprowadzę cię do pokoju, tam będziesz miał spokój, proszę. Aphrodite pewnie się o ciebie martwi < powiedział mijając kolejne regały>
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
<Westchnął> To nie ważne ... proszę cię wyjdź. Tu ich nie ma. Zaprowadzę cię do pokoju, tam będziesz miał spokój, proszę. Aphrodite pewnie się o ciebie martwi < powiedział mijając kolejne regały>
<wyszedł cały zapłakany, podbiegł do niego, przytulił się i cały się trzęsie> J-ja chce do domuuu!!!
Początkujący erotoman
<Delikatnie pogładził go po głowie> Nie rezygnuj tak łatwo. Daj nam jeszcze jedną szansę. Pokażemy ci, że wszyscy jesteśmy godni zaufania < spojrzał na niego z uśmiechem>
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
<Delikatnie pogładził go po głowie> Nie rezygnuj tak łatwo. Daj nam jeszcze jedną szansę. Pokażemy ci, że wszyscy jesteśmy godni zaufania < spojrzał na niego z uśmiechem>
Wiesz... Że jest coś takiego jak przyjaźń? Osoba, która dzieli to z Tobą to przyjaciel... Dite Ci ufa i... Chyba... Mogę zrobić to i ja... Będziesz przyjacielem Feriana...?
Początkujący erotoman
<uśmiechnał się szeroko i spojrzał na niego lekko przekrzywiając głowę i puścił oczko. Pokazał kciuk do góry> Z wielką chęcią .
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
<uśmiechnał się szeroko i spojrzał na niego lekko przekrzywiając głowę i puścił oczko. Pokazał kciuk do góry> Z wielką chęcią .
<nadal trochę niepewny, ale widać, ze teraz juz tak się nie boi. przynajmniej nie jest już sam> Ale reszta jest... Straszna.
Początkujący erotoman
<zaśmiał się cicho> Choć, zaprowadzę cię do pokoju. Wystarczy ci chyba wrażeń jak na dzisiaj < powiedział z uśmiechem>
Początkujący erotoman
Noamiru napisał:
<zaśmiał się cicho> Choć, zaprowadzę cię do pokoju. Wystarczy ci chyba wrażeń jak na dzisiaj < powiedział z uśmiechem>
<poszedł za nim>
Początkujący erotoman
<wszedl, podszedl jednego z regalów, zlapal jakies romansidlo, usiadl na ziemi i czyta>
<wszedł po cichutku w ciemnoniebieskiej piżamie, zauwazył go> ano...
Początkujący erotoman
Coś się stało? <spojrzał na niego>
<przesiedział w czytelni całą noc, gdy słońce wstawało wrócił do swojego pokoju>
Ostatnio edytowany przez Aphrodite Pisces (2010-05-29 06:13:23)