¦wiat, w którym ¿yj± sami mê¿czy¼ni mo¿e byæ na prawde interesuj±cy. Zw³aszcza gdy uczêszczaj± oni do szko³y.
S³odka owieczka
Yuuia & Kiyou Miyagi
*sala*
Yuuia zamruga³ gdy komputer mu siê wy³±czy³. Spojrza³ na ch³opaka niezbyt przyjaznym wzrokiem a Ki z biurka od razu zeskoczy³.
-A co ci do tego czy zauwa¿am brata czy nie? Z szacunkiem do nauczycieli, ma³y. -Warkn±³ podchodz±c do niego. Spojrza³ na ch³opaka po czym zabra³ mu kabel i pod³±czy³ znowu komputer.
-A za to co zrobi³e¶ dostajesz ostrze¿enie. Jak siê co¶ podobnego powtórzy, dostaniesz karê. A ty Kiyou... nie masz zajêæ przypadkiem? -Spyta³ a ch³opak zamruga³.
-Eee... chyba nie... -Powiedzia³ po czym zerkn±³ na Hideyoshiego.
-Nie przejmuj siê, Yuu zawsze taki jest -Szepn±³ mu i u¶miechn±³ siê znowu weso³o.
Pocz±tkuj±cy erotoman
Namara-sama napisał:
Yuuia & Kiyou Miyagi
*sala*
Yuuia zamruga³ gdy komputer mu siê wy³±czy³. Spojrza³ na ch³opaka niezbyt przyjaznym wzrokiem a Ki z biurka od razu zeskoczy³.
-A co ci do tego czy zauwa¿am brata czy nie? Z szacunkiem do nauczycieli, ma³y. -Warkn±³ podchodz±c do niego. Spojrza³ na ch³opaka po czym zabra³ mu kabel i pod³±czy³ znowu komputer.
-A za to co zrobi³e¶ dostajesz ostrze¿enie. Jak siê co¶ podobnego powtórzy, dostaniesz karê. A ty Kiyou... nie masz zajêæ przypadkiem? -Spyta³ a ch³opak zamruga³.
-Eee... chyba nie... -Powiedzia³ po czym zerkn±³ na Hideyoshiego.
-Nie przejmuj siê, Yuu zawsze taki jest -Szepn±³ mu i u¶miechn±³ siê znowu weso³o.
Ja niecierpie, jak moja siostra czyta hentaie i nie chce ze mn± rozmawiaæ... Te¿ mnie nigdy nie zauwa¿a. takim powinno siê dawaæ nauczkê. Zrób co¶ z tym. Ja jak by³a chora przebra³em siê za ni± i poszed³em do szko³y. Jak wróci³a, od razu mnie zauwa¿y³a. Oczywi¶cie pomijaj±c fakt, ¿e chcia³a mnie zabiæ <wielki u¶miech>
S³odka owieczka
Yuuia & Kiyou Miyagi
*sala*
Ki u¶miechn±³ siê, tym razem lekko dla odmiany...
-Mi... to nie przeszkadza. -Przyzna³ znowu po czym zerkn±³ na brata, jaki znowu pisa³ co¶ na komputerze.
-Yuu zawsze taki by³... ale jest kochany... -Powiedzia³ i znowu siê u¶miechn±³ weso³o. Zerkn±³ na ch³opaka po czym usiad³ na jednym z krzese³.
-I nie chce ¿eby by³ na mnie z³y. Nie lubiê tego. -Doda³ jeszcze, jednak u¶miech z twarzy mu nie znikn±³.
-A co siostrze takiego zrobi³e¶, ¿e a¿ tak z³a by³a?
Ostatnio edytowany przez Namara-sama (2010-06-19 18:55:05)
Pocz±tkuj±cy erotoman
Namara-sama napisał:
Yuuia & Kiyou Miyagi
*sala*
Ki u¶miechn±³ siê, tym razem lekko dla odmiany...
-Mi... to nie przeszkadza. -Przyzna³ znowu po czym zerkn±³ na brata, jaki znowu pisa³ co¶ na komputerze.
-Yuu zawsze taki by³... ale jest kochany... -Powiedzia³ i znowu siê u¶miechn±³ weso³o. Zerkn±³ na ch³opaka po czym usiad³ na jednym z krzese³.
-I nie chce ¿eby by³ na mnie z³y. Nie lubiê tego. -Doda³ jeszcze, jednak u¶miech z twarzy mu nie znikn±³.
-A co siostrze takiego zrobi³e¶, ¿e a¿ tak z³a by³a?
Na pytanie nauczycielki odpowiedzia³em, ¿e nie mam na ni± teraz czasu, bo czytam hentaia <wieeelki u¶miech>
S³odka owieczka
Yuuia & Kiyou Miyagi
*sala*
Ki za¶mia³ siê cicho na brata znowu zerkaj±c.
-No... my sie celowo zamieniali¶my... Yuu robi³ za mnie strony na informatyce! W koñcu pani uzna³a ¿e nas razem bêdzie oceniaæ ^-^"" -U¶miechn±³ sie znowu.
Yuu upi³ kilka ³yków swojej herbaty, po czym kolejn± p³ytê do komputera w³o¿y³. Westchn±³ czuj±c ¿e to koñcówka ju¿ jego pracy... no, przynajmniej komputery bêd± gotowe.
Pocz±tkuj±cy erotoman
Namara-sama napisał:
Yuuia & Kiyou Miyagi
*sala*
Ki za¶mia³ siê cicho na brata znowu zerkaj±c.
-No... my sie celowo zamieniali¶my... Yuu robi³ za mnie strony na informatyce! W koñcu pani uzna³a ¿e nas razem bêdzie oceniaæ ^-^"" -U¶miechn±³ sie znowu.
Yuu upi³ kilka ³yków swojej herbaty, po czym kolejn± p³ytê do komputera w³o¿y³. Westchn±³ czuj±c ¿e to koñcówka ju¿ jego pracy... no, przynajmniej komputery bêd± gotowe.
Niestety... moje oceny s± marne, natomiast Yūko zawsze ma najwy¿sze stopnie. Oczywi¶cie z p³ywania dosta³a 2, a ja 5. ale poza tym ja mam 2 i 3 a ona 5 i 6...
S³odka owieczka
Yuuia & Kiyou Miyagi
*sala*
-U nas by³o ró¿nie... Yuu by³ zawsze lepszy z biegów i informatyki... No a ja z jêzyków -Za¶mia³ siê cicho. Nic dziwnego skoro mówi³em piêcioma ró¿nymi... U¶miechn±³ siê sam do siebie.
-Kiyou. -Anglista zamruga³ s³ysz±c jak brat go wo³a.
-Tak?
-Ide do pokoju. Zamknij sale -Informatyk rzuci³ mu klucze po czym wyszed³ z kubkiem herbaty w rêku...
Pocz±tkuj±cy erotoman
Namara-sama napisał:
Yuuia & Kiyou Miyagi
*sala*
-U nas by³o ró¿nie... Yuu by³ zawsze lepszy z biegów i informatyki... No a ja z jêzyków -Za¶mia³ siê cicho. Nic dziwnego skoro mówi³em piêcioma ró¿nymi... U¶miechn±³ siê sam do siebie.
-Kiyou. -Anglista zamruga³ s³ysz±c jak brat go wo³a.
-Tak?
-Ide do pokoju. Zamknij sale -Informatyk rzuci³ mu klucze po czym wyszed³ z kubkiem herbaty w rêku...
Jet w tej szkole kó³ko teatralne? By³em zapisany w poprzedniej szkole...
S³odka owieczka
Kiyou Miyagi
*sala*
Spojrza³ na niego i zamy¶li³ siê w sufit patrz±c.
-Szczerze mówi±c... Nie mam zielonego pojêcia.. Powiniene¶ polonisty zapytaæ -Za¶mia³ sie cicho.
-Ja od wczoraj w tej szkole jestem i ma³o co wiem jeszcze -Przyzna³ i podrapa³ siê po g³owie ¶miej±c siê cicho.
Pocz±tkuj±cy erotoman
Namara-sama napisał:
Kiyou Miyagi
*sala*
Spojrza³ na niego i zamy¶li³ siê w sufit patrz±c.
-Szczerze mówi±c... Nie mam zielonego pojêcia.. Powiniene¶ polonisty zapytaæ -Za¶mia³ sie cicho.
-Ja od wczoraj w tej szkole jestem i ma³o co wiem jeszcze -Przyzna³ i podrapa³ siê po g³owie ¶miej±c siê cicho.
A kim jest polonista? Nie znam go jeszcze...
S³odka owieczka
Kiyou Miyagi
*sala*
-Ja te¿ go nie znam... no ale kó³ko teatralne to raczej sprawa polonisty, prawda? -Powiedzia³ i u¶miechn±³ siê weso³o do ch³opaka.
Zerkn±³ na komputer i zamy¶li³ siê z lekka.
Pocz±tkuj±cy erotoman
Namara-sama napisał:
Kiyou Miyagi
*sala*
-Ja te¿ go nie znam... no ale kó³ko teatralne to raczej sprawa polonisty, prawda? -Powiedzia³ i u¶miechn±³ siê weso³o do ch³opaka.
Zerkn±³ na komputer i zamy¶li³ siê z lekka.
Czy co¶ siê sta³o?
S³odka owieczka
Kiyou Miyagi
*sala*
Zerkn±³ na niego po czym g³ow± pokrêci³ przecz±co.
-Nie, nic. -Powiedzia³ nadal z u¶miechem.
Rozejrza³ siê po sali po czym wsta³ z krzes³a i posprz±ta³ talerz jak i tackê, po czym na ch³opaka zerkn±³.
-Idê pozmywaæ ^-^ Je¶li nie masz nic lepszego do roboty, to mo¿esz i¶æ ze mn±... choæ to raczej ma³o ciekawe -Za¶mia³ siê znowu cicho.
Pocz±tkuj±cy erotoman
<pokrêci³ g³ow±> Nie, nie... Idê siê zdrzemn±æ. Dobranoc. <wyszed³>